CATÀLEG SARC 2018 - Renovació d'activitats

INSTRUCCIONS DEL PROCÉS DE RENOVACIÓ

Els professionals del sector cultural de la província de València, les activitats dels quals formen part del Catàleg d'Activitats Culturals 2017, poden formalitzar la seua renovació per a 2018, remetent la sol·licitud posteriorment al SARC.

En l'enllaç posterior està disponible el formulari que, una vegada emplenat amb les activitats a renovar, envia al correu electrònic de l'empresa, professional o associació un PDF per al seu guardat i posterior impressió.

Una vegada obtingut el PDF ha d'enviar-se firmat al SARC, per correu electrònic, per enviament postal o de manera presencial.

MOLT IMPORTANT: Els documents enviats sense firmar no podran ser considerats per a la renovació de les activitats.INSTRUCCIONS GENERALS

1 - El vostre correu electrònic on es rep el PDF per a imprimir i enviar signat al SARC, és el vigent per a la campanya 2017. El mateix es pot consultar en les fitxes del Catàleg 2017 o contactant amb el SARC per a la seua confirmació o modificació, si fóra necessari. Este sistema té l'objectiu de garantir la seguretat de les dades i la veracitat del procés de renovació.

El formulari mostra totes les activitats vigents en el Catàleg 2017 en introduir el CIF / NIF de l'empresa, professional o associació, havent de triar les activitats a renovar marcant el quadre de cadascuna d'elles.

2 - Canvis de estils vigents en el Catàleg 2017 respecte al Catàleg 2018.

 • Estils de Tallers Didáctics que s'eliminen en Catàleg 2018: "Jocs" i "Medi Ambient".
  Les activitats 2017 de estos estils
  no es podran renovar.
   
 • Estils de Tallers Didáctics que es modifiquen en Catàleg 2018: "Restauració" se inclourà en "Belles Arts (tallers)" i "Màgia" en "Arts Escèniques (tallers)"

3 - ENVIAMENT DE LA FITXA DE RENOVACIÓ

 • Per correu electrònic a: cultura.sarc@dival.es
   
 • Presencial o correu postal: SARC.Diputació de València. Carrer Corona, 36 - 46003 València. (Centre Cultural la Beneficència).
   

4 - TERMINI DE RENOVACIÓ:

obert des de l'1 de setembre de 2017 fins al 16 de juliol de 2018.


FORMULARI DE RENOVACIÓ D'ACTIVITATS - CATÀLEG SARC 2018