CATÀLEG SARC 2020 - Renovació d'activitats de 2019

INSTRUCCIONS DEL PROCÉS DE RENOVACIÓ

Els professionals del sector cultural de la província de València amb propostes en el Catàleg d'Activitats Culturals 2019, poden formalitzar la seua renovació per a 2020, remetent la sol·licitud posteriorment al SARC mitjançant la Seu Electrònica de la Diputació de València.

En l'enllaç posterior està disponible el formulari que, una vegada emplenat amb les activitats a renovar, envia al correu electrònic de l'empresa, professional o associació, un PDF per a la seua remissió al SARC via la Seu Electrònica.

IMPORTANT: CONVOCATÒRIA 2020

Una vegada obtingut el PDF ha d'enviar-se al SARC únicament a través de la Seu Electrònica de la Diputació de València.
No es contempla una altra manera d'enviament.

És necessari disposar de signatura electrònica de la ACCV o el DNI electrònic.


INSTRUCCIONS GENERALS

PAS 1 - FORMULARI DE RENOVACIÓ (web del SARC, enllaç en quadre més avall).

El correu electrònic de l'empresa, professional o associació on es rep el PDF que genera el formulari és el vigent per a la campanya 2019. Es pot consultar en les fitxes del Catàleg 2019 o contactant amb el SARC per a la seua confirmació o modificació, si fóra necessari. Este sistema té l'objectiu de garantir la seguretat de les dades i la veracitat del procés de renovació.

El formulari mostra totes les activitats vigents en el Catàleg 2019 en introduir el CIF / NIF de l'empresa, professional o associació, havent de triar les activitats a renovar marcant la "x" del quadre. Cal marcar també el botó d'autorització per a mostrar les dades de contacte.

PAS 2 - ENVIAMENT DEL PDF DE LA FITXA DE RENOVACIÓ

TERMINI DE RENOVACIÓ: obert des del 4 de setembre de 2019 fins al 31 de juliol de 2020.


FORMULARI DE RENOVACIÓ D'ACTIVITATS- CATÀLEG SARC 2020

Accés desactivat per finalització de termini.