Renovació Catàleg 2021 - INSTRUCCIONS

INSTRUCCIONS DEL PROCÉS DE RENOVACIÓ

Els professionals del sector cultural de la província de València amb propostes en el Catàleg d'Activitats Culturals 2020, poden formalitzar la seua renovació per a 2021, remetent la sol·licitud posteriorment al SARC mitjançant la Seu Electrònica de la Diputació de València.

En l'enllaç posterior està disponible el formulari que, una vegada emplenat amb les activitats a renovar, envia al correu electrònic de l'empresa, professional o associació, un PDF per a la seua remissió al SARC via la Seu Electrònica.

IMPORTANT: CONVOCATÒRIA 2021

Una vegada obtingut el PDF ha d'enviar-se al SARC únicament a través de la Seu Electrònica de la Diputació de València.  No es contempla una altra manera d'enviament.

És necessari disposar de signatura electrònica de la ACCV o el DNI electrònic.


INSTRUCCIONS GENERALS

PAS 1 - FORMULARI DE RENOVACIÓ (web del SARC, enllaç en quadre més avall).

El correu electrònic de l'empresa, professional o associació on es rep el PDF que genera el formulari és el vigent per a la campanya 2020. Es pot consultar en les fitxes del Catàleg 2020 o contactant amb el SARC per a la seua confirmació o modificació, si fóra necessari. Este sistema té l'objectiu de garantir la seguretat de les dades i la veracitat del procés de renovació.

El formulari mostra totes les activitats vigents en el Catàleg 2020 en introduir el CIF / NIF / NIE de l'empresa, professional o associació, havent de triar les activitats a renovar marcant la "x" del quadre. Cal marcar també el botó d'autorització per a mostrar les dades de contacte.

PAS 2 - ENVIAMENT DEL PDF DE LA FITXA DE RENOVACIÓ

Estes dates es poden modificar per raons tècniques i d'organització.


FORMULARI DE RENOVACIÓ D'ACTIVITATS- CATÀLEG SARC 2021